Acasa | Despre Noi | Contact | Termeni | Sitemap
Vergeturi.ro

Fiti la curent cu toate
informatiile noi din domeniu.

 
 Vergeturi

Cremă Vergeturi – Hidratarea Pielii prin Creme Antivergeturi
Poza cu Sfatul Medicului pentru Crema Vergeturi.
Micile fisuri care apar în suprafaţa epidermei nu reuşesc decât să dea bătăi de cap celor ce ajung la un moment dat să îşi ascundă cu grijă porţiunile cu vergeturi ale corpului.

Apariţia şi forma vergeturilor diferă de la o persoană la alta, de la o vârstă la alta, deşi cicatricile se pot forma încă din timpul pubertăţii, dar şi în timpul sarcinii. Cremă vergeturi reprezintă o idee pentru un tratament eficient, care nu necesită timp sau efort din partea persoanelor care îl urmează.

Considerate cicatrici, studiile arată că vergeturile sunt foarte greu, chiar imposibil de îndepărtat, dar pot fi atenuate parţial sau estompate.

Unul din cele mai utilizate tratamente care stau la îndemâna oricui şi nu necesită deplasarea la spital sau la clinici de tratament este folosirea unor creme atât hidratante, cât şi abrazive. Crema vergeturi, mai exact împotriva lor diferă, dar în special este important să conţină produse naturale.

Crema pentru vergeturi

Crema pentru vergeturi, denumită Revitol a devenit un adevărat remediu lansat pe piaţă pe care tot mai multe femei o folosesc datorită conţinutului natural, precum vitaminele A, D3 şi E, ulei squalene, extract din seminţe de grapefruit şi aloe vera. Efectul acesteia este atât de a preveni, cât şi de a diminua efectele pe care vergeturile le pot avea în timp asupra epidermei.

Crema Revitanol se recomandă femeilor însărcinate, încă din timpul sarcinii chiar înainte ca suprafaţa epidemei să se fisureze.
Totuşi specialiştii admit că în locul cremelor scumpe, s-au dovedit mult mai eficiente crema de gălbenele, uleiul de măsline, gelul de aloe vera sau tinctura de propolis. Crema de gălbenele, utilizată în combinaţie cu tinctura de propolis are un rezultat neaşteptat asupra vergeturilor.

Folosirea unor creme hidratante, a uleiurilor sau a loţiunilor certificate reprezintă o metodă pe care fiecare o poate experimenta de acasă, la orice oră. Aplicarea zilnică a cremelor au rolul de a reface tesutul, de a hidrata pielea, datorită conţinutului de acid glicolic, a vitaminelor A şi E, colagen, alfa hidroxi-acizi, elastină, proteine naturale, aloe vera sau colagen.

Cremele pentru vergeturi sunt recomandate nu doar pentru conţinutul lor, ci şi pentru acţiunea de masare a pielii în zonele predispuse sau afectate deja de vergeturi. Printre cele mai utilizate creme sunt cele cu colagen, substanţe hidratane sau elastină, însă efectul lor nu este garantat, mai ales că este bine cunoscut faptul că vergeturile nu se pot vindeca. Zincul a devenit în ultimul timp un adevărat leac, care previne apariţia vergeturilor şi chiar este folosit în conţinutul unor creme, deşi în doză mai mare afectează organismul.

Vergeturile se pot trata acasă cu creme

Uleiurile şi cremele sunt eficiente, deoarece, în mod normal, pătrund în piele şi facilitează creşterea cantităţii de colagen, un factor important pentru o piele sănătoasă. Cele mai noi şi des utilizate creme pentru vergeturi au devenit miracole virtuale. Cremele Revitol sau Supliform acţionează puternic în piele pentru a asigura nutrienţii necesari corpului.

Ca să se înţeleagă de ce crema vergeturi reprezintă varianta eficientă, comodă şi la îndemâna femeilor trebuie să înţelegem unul din factorii importanţi care pot provoca apariţia lor. Aşadar, specialiştii au demonstrat că şi o piele uscată este predispusă la vergeturi, chiar dacă personana în cauză nu este însărcinată sau nu şi-a schimbat radical greutatea.

Motivul este că o piele uscată care are nevoie de hidratare intensă nu poate să fie întinsă normal, iar reducerea elasticităţii este cauzată de dispariţia moleculelor de apă. Hidratarea pe baza unor creme naturale, cu extract de Aloe Vera sau care sunt folosite special pentru prevenirea sau combaterea vergeturilor pot avea un dublu efect, atât împotriva vergeturilor, cât şi de hidratare a pielii. Cremele se aplică zilnic, în special la femeile însărcinate, în zonele cu probleme şi se masează uşor pentru ca acestea să intre în piele.

Cremele sunt eficiente şi accesibile şi pot diferi în funcţie de conţinut, însă cele mai benefice sunt cele create pe bază de vitamina E şi A. Cremele împotriva vergeturilor pot fi extrem de eficiente în tratarea şi ameliorarea vergeturilor, dar nu le pot face să dispară.

Linkuri cu creme puse în vânzare: 

http://www.shopmania.ro/magazin~online-cosmetice-pentru-femei~produs-balsam-de-corp-impotriva-vergeturilor-femei-insarcinate~p-2458524.html

Scapa de Cicatrici.

 

Pentru cei care nu  ştiu, vergeturile care apar sub forma unor dungi la nivelul pielii nu sunt transparente, ci pot lua diferite culori de la roz-violaceu, la roşu, maro-închis şi ajung în stadiul de alb-sidefat.

Cu toate că nu produc dureri, decât un disconfort de ordin estetic şi psihic, pielea întinsă în zona vergeturilor pare la atingere mai subţire.

Vergeturi Rosii

 

ACASA
BARBATI
PREVENIRE
SCAPA DE VERGETURI
TRATAMENTE
VERGETURI NASTERE
CREMA VERGETURI
VERGETURI SARCINA
CELULITA
CAUZELE
VERGETURILE
LASER